Welkom!

Dus jij wil een initiatief starten? Super! Laten we nog snel eens door de drie voorwaarden gaan waaraan een initiatief moet voldoen. Goed begonnen is half gewonnen.

Voorwaarde 1: Een initiatief realiseren doe je samen met anderen.

Je kan een initiatief realiseren op je eentje, maar toch raden we aan om dit samen met anderen te doen. Waarom? Samen heb je meer impact.

Voorwaarde 2: Je maakt een concreet verschil voor de mensen die we soms vergeten.

Het leven is mooi, toch zijn er veel dingen die beter kunnen. De Warmste Week wil niemand in de kou laten staan. Jouw idee maakt een tastbaar verschil voor mensen die het moeilijk hebben. Bij jou in de buurt, in je dorp of stad, in Vlaanderen of de rest van de wereld. Let op! Je kan hulp vragen voor alles, maar geld inzamelen is niet meer mogelijk via De Warmste Week. Je kan mensen niet vragen om mee te helpen aan een fundraising campagne Als je geld nodig hebt om je initiatief te verwezenlijken dan kan je hiervoor zelf de nodige middelen verzamelen of bijvoorbeeld een crowdfunding campagne opzetten. Maar De Warmste Week zal hier geen aandacht aan besteden of promoten.

Voorwaarde 3: Je bent klaar vóór 24 december 2020

Je initiatief is mooi rond ten laatste op 24 december 2020. Tegen dan zie je ook het resultaat van al je harde werk. Zo heb je meteen een ontroerend verhaal voor aan de kersttafel.

De kop is eraf!

Goed, dat waren de drie basisvoorwaarden. Nog vragen? Twijfels? Check hier de uitgebreide versie van de drie basisvoorwaarden. .

Wat nu? Om je te registreren, heb je een VRT-profiel nodig. In het volgende scherm kan je inloggen met een bestaand profiel of een nieuw profiel aanmaken.

Let op! Alle communicatie over jullie initiatief verloopt via het e-mailadres verbonden aan dit VRT-profiel. Ben je een groep of vereniging? Denk goed na over welk e-mailadres je gebruikt.

Klaar voor de start? Zeker? Eenmaal je start aan de registratie, moet je deze afwerken. Je kan de info niet tussentijds opslaan. 3, 2, 1, ... start!Later in het registratieproces kan je nog andere beheerders toevoegen. Ook zij krijgen dan alle mails over het project.